Messenger assistent- Chatbot programmering

En Messenger Assistent hjelper deg!

Gjennom programmering av Messenger Assistent, linker vi din facebook side opp i mot en kunstig intelligens plattform. Dette gjør at den kunstige intelligensen blir istand til å føre en intelligent samtale med de som sender bedriften din en melding.
Hvorfor akkurat facebook sin messenger? Jo, av den enkle grunn at det er der dine fremtidige kunder vil være.

De åpner ikke mailer eller laster ned apper. "Alle" er på Facebook og så snart du kobler sammen kunstig intelligens med Facebook plattformen, så blir alle som bruker Messenger dine potensielle kunder.

 

Den store forskjellen fra epost kampanjer og mobil tlf apper er at Messenger Assistenten har vist seg å skape mer engasjement, åpningsrate og konvertering.

Åpningsrater på mellom 70 - 100%, klikk rater på mellom 60 - 90%. Seks ganger raskere enn en vanlig app. Opptil 8 x flere kunder som kommer tilbake.
Trenger jeg å si mer, dette er den nye måten å markedsføre seg på, som kommer her til lands.

Roys Webdesign er en av få i Norge som tilbyr denne programmerings tjenesten.

Et  lite eksempel på bruksområde: Se for deg at du får lyst på Pizza og bare kunne tekste Pizzabakeren, jeg har lyst på pizza, levert til...denne bestillingen var unnagjort på sekunder eller at du tekster til Mercedes..jeg vil vite mer om spesifikasjonene på modell CL180..iløpet av sekunder får du svar og en oversikt over spesifikasjoner på denne modellen. Slik kunne jeg ha fortsatt i evigheter med eksempler på bruk.

Den kunstige intelligensen som er innprogrammert er smart nok til å forstå og føre en interaktiv samtale med kunden.

 

Alle firmaer idag, har epost lister og sosiale media kanaler.

Om to år har alle firmaer en Facebook Messenger Assistent som jobber for de 24/7 i 365 dager!

En messenger assistent samler inn så detaljerte data og bruksmønster om dine kunder, som du aldri før har hatt tilgang til.

Bruk Messenger Assistenten, til remarketing, nyhetsbrev, kunde service, salg og det beste av alt det er enkelt å utvide med nye tjenester.

Vil du vite mer om vår Messenger Assistent, klikk på chat knappen og prøv vår Assistent!

RoysWebdesign-Logo
Messenger Assistent Logo